Κι όμως, κυκλοφόρησαν προφυλακτικά με βασιλικά ζευγάρια (φωτογραφία)

18 Δεκεμβρίου 2018 19:05

Η γαλαζοαίματη μόδα, μανία, όπως θες πες την -δεν θα τα χαλάσουμε εκεί- εκτείνεται και στη βιομηχανία των προφυλακτικών.

Η εταιρεία Crown Jewels, με έδρα το Λονδίνο, κυκλοφόρησε μία περιορισμένη ανεπίσημη σειρά Royal Wedding  προφυλακτικών. Ο λόγος; Έτσι, θέλησε να γιορτάσει τον πολυσυζητημένο γάμο της Βρετανίας, αυτό του πρίγκιπα Harry με την ηθοποιό Meghan Markle.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η  Crown Jewels αποτίνει φόρο τιμής στη βασιλική οικογένεια. Για όσους δεν το γνωρίζουν, είχε κυκλοφορήσει αντίστοιχη συσκευασία προφυλακτικών για τον γάμο του πρίγκιπα William με την Kate Middleton. Κι αν, ομολογουμένως, άργησαν λίγο, τι πειράζει;

Ιδού…

TIP

Η εντυπωσιακή μπλε συσκευασία περιέχει τέσσερα προφυλακτικά. Μάλιστα, όταν ανοίγει, εμφανίζεται μία φωτογραφία του πρίγκιπα και της Meghan, ακούγεται ο εθνικός ύμνος της Αγγλίας και με καλλιγραφικά γράμματα αναγράφεται «Ο πρίγκιπας σου θα έρθει».

Παρότι τα βασιλικά προφυλακτικά δεν φέρουν όντως την υπογραφή του ζεύγους αποτελούν το καλύτερο σουβενίρ των γάμων τους και το απόλυτο royal gift… για κάθε κοινό θνητό-φαν τους.