Τρία + ένα super tips για ν\\\’ αδυνατίσεις – και να παραμένεις υγιής

Δημοσιεύθηκε: 03/03/2019 18:58
Τρία + ένα super tips για ν\\\' αδυνατίσεις - και να παραμένεις υγιής

Μπορεί με τη σωστή διατροφή -επί της ουσίας- ν’ αδυνατίζεις και η γυμναστική, όμως, παίζει ρόλο. Και δη ρόλο-κλειδί. Τη σημασία της μας εξηγεί ευθύς αμέσως η personal trainer Εβελίνα Νύκτα, δίνοντάς μας super tips για να χάσουμε κιλά. Ακούστε την, κάτι παραπάνω ξέρει – προφανώς.

«Διατροφή Ακολουθείς μια υγιεινή διατροφή, παρακολουθείς τις θερμίδες που λαμβάνεις και εστιάζεις σε μη επεξεργασμένα τρόφιμα. Αυτό είναι το κλειδί για την απώλεια βάρους. Ωστόσο, μπορείς να επιταχύνεις τον ρυθμό και να χάσεις πιο γρήγορα λίπος, προσθέτοντας στο πρόγραμμά σου την άσκηση. Κράτα  αυτές τις συμβουλές για να έχει η προσπάθεια σου την αντίστοιχη επιτυχία.

Μεγαλύτερη ένταση Μπες σε ρυθμό απώλειας βάρους. Πίστεψέ το.  Αύξησε την ένταση, δοκίμασε νέες ασκήσεις και άφησε το σώμα σου να προσαρμοστεί στις νέες συνθήκες. Σε ένα υψηλότερο level δηλαδή από αυτό που έχεις συνηθίσει.  «Πίεσε» τον εαυτό σου και θα ανταμειφθείς για την προσπάθεια σου!

Σήκωσε βάρη Οι ασκήσεις με το βάρος του σώματος είναι πολύ καλές για να δυναμώσεις το κορμί σου και ιδιαιτέρως για αποκτήσεις έναν γερό κορμό. Ωστόσο, αν θέλεις να αυξήσεις τη μυϊκή μάζα και να κάψεις ακόμη περισσότερες θερμίδες, πρόσθεσε και τα βάρη στην προπόνησή σου.

Συνέπεια Δεν θα δεις αποτέλεσμα αν δεν είσαι «κολλημένη» με το πρόγραμμά σου. Δεν χρειάζεται να «μένεις» στο γυμναστήριο. Απλώς, αν έχεις βάλει ένα πρόγραμμα, όποιο και να είναι αυτό, να το ακολουθείς. Μην αναβάλλεις τις προπονήσεις σου και μην χαλάς τη διατροφή σου. Έχε στον νου σου ότι κάθε μέρα που  μπορεί να λες «θα επανέλθω αύριο», θα είσαι μια μέρα μακριά από το αποτέλεσμα που τόσο επιθυμείς να δεις στον καθρέφτη σου.»

Ντονατέλλα Αδάμου