Ζευγάρι με βαθύπλουτο 60χρονο η πιτσιρίκα ανιψιά της πριγκίπισσας Diana, Λαίδη Kitty Spencer (φωτογραφίες)

Δημοσιεύθηκε: 20 Μαΐου 2019 22:00
Ζευγάρι με βαθύπλουτο 60χρονο η πιτσιρίκα ανιψιά της πριγκίπισσας Diana, Λαίδη Kitty Spencer (φωτογραφίες)

Hot news και πάλι απ’ το Ηνωμένο Βασίλειο σήμερα και πάλι απ’ τη «φατρία» των γαλαζοαίματων. Η ανιψιά της πριγκίπισσας Diana, Lady Kitty Spencer, έκανε μία σπάνια εμφάνιση με τον  σύντροφό της, τον εκατομμυριούχο Michael Lewis. Τον φημολογούμενο, να πούμε εδώ, σύντροφό της, καθώς η ίδια -ακόμα- δεν έχει πει κάτι σχετικό επ’ αυτού. Ούτε έχει διαψεύσει όμως. Η δε κοινή τους εμφάνιση έγινε πρωτοσέλιδο σε ταμπλόιντ της Βρετανίας και γενικά σε όλα τα έντυπα της Ευρώπης που ασχολούνται με τέτοια θέματα. 

H xειρονομία που «μέτρησε»

Μπορεί η 28χρονη λαίδη Κitty Spencer και ο 60χρονος μεγιστάνας της μόδας Michael Lewis να έκαναν τα πάντα για να κρατήσουν κρυφή την σχέση τους, μια χειρονομία όμως της ανιψιάς της πριγκίπισσας Diana επιβεβαιώνει πλέον την φήμη που κυκλοφορεί από πέρυσι το καλοκαίρι.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, το ζευγάρι εθεάθη να φεύγει από το ξενοδοχείο The Mark – το ίδιο ξενοδοχείο που είχε φιλοξενήσει το baby shower της Meghan Markle τον Φεβρουάριο.

Η Spencer μεγάλωσε στο Cape Town της Νότιας Αφρικής, αλλά πλέον είναι κάτοικος Λονδίνου, όπου εργάζεται ως μοντέλο. Επίσης, είναι brand ambassador της Bulgari και θεωρείται ένα ανερχόμενο fashion icon.