Kate Middleton: Τα top 5+1 μυστικά στα οποία οφείλει τη λεπτή και γυμνασμένη σιλουέτα της (φωτογραφίες)

6 Απριλίου 2019 21:30

Μπορεί να μην έχει τις αναλογίες της Naomi Campbell ή της Claudia Schiffer, το στήθος… απουσιάζει, ενώ οι γάμπες της παραείναι γυμνασμένες, καίτοι λεπτές, διατηρεί όμως ένα κομψό κορμί. Και είναι μητέρα τριών παιδιών. Πού το οφείλει η Kate Middletton;

Καυτερά

Σύμφωνα με την Carolyn Robb, σεφ της βασιλικής οικογένειας εδώ και 10 χρόνια,  προσθέτει στα πιάτα της καυτερά μπαχαρικά, που επιταχύνουν το μεταβολισμό και καίνε το λίπος. Μάλιστα, ο πρίγκιπας την πειράζει σχολιάζοντας πως είναι το “μυστικό” για το κορμί της. Γεγονός είναι πως τα καυτερά δεν “ενοχλούν” το κορμί. Όπως έχουμε χιλιοτονίσει, το αλάτι και τα λιπαρά δημιουργούν πρόβλημα. Αυτά δεν μεταβολίζονται εύκολα. Άρα, μέχρι στιγμής, ΟΚ. Περνά τις εξετάσεις η Kate. 

Δίαιτα Dukan 

Για να χάσει τα κιλά από τις εγκυμοσύνες, αλλά και για να δείχνει άψογη στο γάμο της, ακολούθησε τη δίαιτα Dukan, η οποία όπως είναι γνωστό βασίζεται στην άπαχη πρωτεΐνη, τα φρούτα και τα λαχανικά. Επίσης, για να καταφέρει να καταπολεμήσει τις λιγούρες,  για σνακ επέλεγε χουρμάδες με cottage cheese χωρίς λιπαρά.

Όταν χρειάζεται, τρώει – με το παραπάνω

Όταν βρίσκεται σε διακοπές δεν καταπιέζεται, αφού διακρίνεται για την αυτοπειθαρχία της. Μπαίνει εύκολα σε πρόγραμμα. Τα Χριστούγεννα π.χ., το πρωί απολάμβανε ένα πλούσιο γεύμα, το μεσημέρι έτρωγε σαλάτα με γαρίδες ή αστακό και ψητή γαλοπούλα που συνοδευόταν από ραπανάκια, καρότα και λαχανάκια Βρυξελλών. Το βράδυ ο σεφ της ετοίμαζε γαλοπούλα ή μοσχάρι με 15 διαφορετικές επιλογές συνοδευτικών!

Καινούριες γεύσεις
Όπως λένε οι ειδικοί, δεν πρέπει κάθε μέρα να τρώμε τα ίδια και τα ίδια γιατί θα φτάσουμε στο σημείο να τρώμε περισσότερο για να αντιληφθούμε τη γεύση (το έχουμε συνηθίσει δηλαδή και δεν μας εξιτάρει). Η Kate λοιπόν, πιστεύει πολύ σε αυτό και για αυτό δεν διστάζει να δοκιμάζει νέες γεύσεις και να εμπλουτίζει το μενού της. Για παράδειγμα, ένα από τα αγαπημένα της πιάτα πλέον είναι οι αχιβάδες με μουστάρδα.

Τρώει λίγο και επιβραβεύει τον εαυτό της

Συνήθως όταν μένεις στον ίδιο χώρο με πολλά άτομα, σχολιάζει ορθώς το tlife.gr, (καταλαβαίνεις πόσοι θα βρίσκονται μέσα στο βασίλειο), είναι δύσκολο να αποφύγεις τα γλυκά που υπάρχουν στο ψυγείο. Η Kate, όμως, έχει βρει τη λύση! Όταν πρόκειται να φάει γλυκό, τότε τα γεύματά της είναι πολύ μικρά. Επίσης, ενώ οι υπόλοιποι μπορεί να απολαμβάνουν λιπαρά και με πολλή ζάχαρη γλυκά, εκείνη επιλέγει ένα μικρό κομμάτι κέικ μαζί με το τσάι της!

Αποτέλεσμα εικόνας για kate middleton body

Σπορ

Eννοείται, αθλείται πολύ. Kαι δη από παιδί. Από γκολφ μέχρι τένις και πολύ κολύμπι το καλοκαίρι, ένα μεγάλο μέρος της ζωής της περιλαμβάνει αθλητικές δραστηριότητες. Εν ολίγοις, είναι “ταγμένη” στα σπορ. Το ‘χουμε επαναλάβει πολλάκις: γυμναστική χωρίς διατροφή και τούμπαλιν δεν λέει τίποτα.

ΝΤΟΝ.Α.