Μανούρη-Ροϊλός: Γάμος με κουμπάρα την Τρίγγου. Έκπληξη στα γυρίσματα!

26 Απριλίου 2022 11:45

Ο Αναστάσης Ροϊλός και η Ερριέτα Μανούρη γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες» και από εκεί ξεκίνησε ο έρωτας τους.

Μανούρη-Ροϊλός: Γάμος με κουμπάρα την Τρίγγου. Έκπληξη στα γυρίσματα!

Η σχέση τους δυνάμωσε πολύ στο πέρασμα του χρόνου, είναι πολύ ερωτευμένοι και, μάλιστα, μετά το «crash test» που πέρασαν μέσα στην καραντίνα μένοντας μαζί, πήραν την απόφαση να αποκτήσουν τη δική τους «φωλιά» στην περιοχή της Κυψέλης. Αρχικά αποφάσισαν να συγκατοικήσουν, χωρίς  να σκέφτονται να επισημοποιήσουν άμεσα τη σχέση τους.

Φαίνεται όμως ότι τα σχέδιά τους άλλαξαν και έτσι ήρθε απρόσμενα η πρόταση γάμου, η οποία μάλιστα έγινε στα γυρίσματα του σήριαλ. 

Ο αιφνιδιασμός

Ο ηθοποιός φαίνεται ότι αιφνιδίασε την αγαπημένη του, καθώς της έκανε την πρόταση γάμου σε ένα από τα διαλείμματα των γυρισμάτων, με παροντες όλους τους φίλους και συμπρωταγωνιστές τους. Η στιγμή ήταν πολύ συγκινητική και η Εριέττα είπε αμέσως το μεγάλο «ναι», αν και μετά βίας μπορούσε να μιλήσει από τη συγκίνηση. 

Όπως μεταφέρουν πολύ καλά πληροφορημένες πηγές από τα παρασκήνια της σειράς, ο Αναστάσης πρότεινε στην πολύ καλή τους φίλη Έλλη Τρίγγου να γίνει κουμπάρα κι εκείνη φυσικά δέχτηκε με μεγάλη χαρά. Είναι άγνωστο πότε και που θα γίνει ο γάμος, αφού ούτε καν το ίδιο το ζευγάρι δεν έχει αποφασίσει ακόμη. 

Οι δύο ηθοποιοί κρατούν χαμηλούς τόνους στην προσωπική τους ζωή και μέχρι πρόσφατα δεν είχαν μιλήσει ανοιχτά για τη σχέση τους.

«Πάντα έχει τη δυσκολία του να συνεργάζεσαι με πολύ δικούς σου ανθρώπους. Η συνεργασία έτυχε, μας προτείνανε μαζί», είχε πει ο Αναστάσιος Ροϊλός για τη συνεργασία τους και στο θέατρο.

«Είναι ασφάλεια γιατί με τον Αναστάση έχουμε μια πολύ δυνατή χημεία. Ξέρεις έχεις δύο μάτια απέναντί σου που ξέρεις ότι είστε μαζί και ό,τι γίνει λάθος θα το σώσουμε και ό,τι πάει σωστά θα το χαρούμε παρέα. Οπότε είναι πολύ σημαντικό. Η μαμά μου πάντα γίνεται κολλητή με τους συντρόφους μου. Πάντα φταίει το παιδί, όχι οι άλλοι. Τον Αναστάση τον συμπαθεί πολύ», είχε πει με τη σειρά της η Εριέττα Μανούρη. 

Πηγή:Περιοδικό Ciao